CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6974 usi&accesorii

1997 firme usi

Share |

Descriere

Usile sunt din lemn stratificat de brad peste care se aplica furnir natural de stejar, se fac pe comanda modelul, culoarea si dimensiunile dorite de client.



Avantajele usilor furniruite: durabilitate 50+ ani, izolare fonica buna, sunt mai usoare decat usile din lemn masiv stratificat si rezista la fel de mult in conditii normale, in cazul unei daune asupra usilor (zgarieturi, urme de lovire, etc) pot fi reparate iar deranjul este mai mic decat daca ar fi inlocuite, costurile fiind deasemenea mult mai reduse.

Dezavantaje: pretul depaseste media de pret pentru usi, modelele in care pot fi comandate sunt in numar limitat deoarece furnirul natural nu poate fi aplicat pe orice model de usa, timpul de la plasarea comenzii pana la montarea usilor este mai lung decat daca ar fi cumparate pe dimensiuni si modele stas din comert, prcesul de productie dureaza intre 2 si 7 saptamani in functie de numarul de usi.

Specificatii

Pretul include: foaia de usa, toc lat de 10 cm, pervaz, 3 balamale, cheder, maner+broasca.
Consultanta in privinta usilor cat si deplasarea la fata locului pentru luarea dimensiunilor sunt complet gratuite in raza judetului Arges.

Alte costuri:
-captuseala (zidul imbracat) pentru un zid mai gros de 15 cm este 200lei/mp
-montajul 100lei/buc pentru usile fara captuseala, 150lei/buc pentru cele cu captuseala
-transport 1 leu/km dus-intors pentru judetul Arges, 1,5 lei/km dus intors in afara judetului Arges