CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

7064 usi&accesorii

1994 firme usi

Share |

Usa Stripe reversibila

625lei

Pretul include TVA

Sc Double D Wooden Factory Srl

Telefon: 0349.417.504/ 0755.043.246

Descriere

Usa de interior celulara reversibila , echipata cu : - broasca simpla cu cheie , - 2 set balamale reversibile , - toc drept fix 80mm , - 1 set pervaz drept fix , - maner argintiu pe placa Produsul nu se afla in stoc , acesta se executa la comanda pe dimensiunea solicitata .

Specificatii

Produs dedicat constructorilor. Produsul se executa la comanda in functie de necesitatile proiectului . Doorland romania executa usi in doua canate, usi glisante , usi cu panouri laterale si supralumina . Pentru grosimi mai mari de perete , oferim ca si solutie tehnica , extensii de toc , imbracand orice grosime de perete .

Comentarii: Adauga comentariu/Nota
  • danila d, bacau, 2019-10-06

    buna ziua,va solicit urmatoarele informatii -doresc sa schimb usile de interior apartament deci se include demontat si ridicat usile vechi? -demontarea se poate face prin taiere toc echi si montaj usi cu acoperirea eventualului toc ramas? -montatorii sunt de specialitate sau prestatori angajati doar pentru lucrare? -se poate face un calcul si daca poate sa se deplaseze pentru masuratori si acordarea de solutiio pesoana autorizata. Asi avea de schimbat un numat de 6 usi din care 3 mai mici bai ,bucatarie si 3 dormitoare. Multumesc