CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6989 usi&accesorii

1996 firme usi

Share |

Casete uși culisante Eclisse Unico gips-carton 900x2100

1.046lei

Pretul include TVA

BRIXIA EVO SRL

Telefon: 0257.253.560/ 0724.571.137

Descriere

Structură metalică din profile de tablă zincată cu compartimentul intern de 54/79 mm pentru perete interior despărțitor din gips-carton format din profile de 75/100 mm cu grosimea totală a peretelui finisat de 100/125 mm, adecvat pentru găzduirea la interior a unei uși glisante, rigide, cu greutatea maximă de 80 Kg.

Sistemul de glisare UNICO este special fabricat pentru a asigura ușilor standard (disponibile pe piață) o mișcare de culisare perfectă, sigură, silentioasă și placută.

Specificatii

Sistemul de glisare UNICO permite culisarea unui singur panou de ușă, fie la stânga, fie la dreapta, atat în pereți de zidarie cât și în pereți de gips-carton. Acest model înglobează funționalitatea perfectă și calitatea superioară a sistemelor Eclisse, fiabile, robuste și potrivite în diferite situații, atât in cazul re-amenajarilor, cât și in cazul noilor construcții. Sistemele de glisare reprezintă cea mai performantă soluție de optimizare a spațiului interior: recuperează perimetrul ocupat de deschiderile batante a ușilor clasice (în balamale) și crește suprafața utilă. Sistemul de glisare UNICO este special fabricat pentru a asigura ușilor standard (disponibile pe piață) o mișcare de culisare perfectă, sigură, silentioasă și placută.