CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6989 usi&accesorii

1996 firme usi

Share |

Casete uși culisante Eclisse Estensione gips-carton 1400x2100

1.868lei

Pretul include TVA

BRIXIA EVO SRL

Telefon: 0257.253.560/ 0724.571.137

Descriere

Structură metalică din profile de tablă zincată cu compartiment intern de 54/79 mm pentru perete interior despărțitor din gips- carton format din profile de 75/100 mm cu grosime totală a peretelui finisat de 100/125 mm adecvat pentru găzduirea la interior a doua uși glisante în oglinda, rigide, cu greutatea maximă unitară de 80 Kg.

Sistemul de glisare ESTENSIONE este special fabricat pentru a asigura ușilor standard (disponibile pe piata) o mișcare de culisare perfectă, sigură, silentioasă și placută.

Specificatii

Estensione este sistemul care permite culisarea a două uși simetrice (în oglinda: o ușă la stanga, o ușă la dreapta). Ideal pentru unirea sau separarea a două ambiente distincte cu un simplu gest. Estensione transformă casa într-un spațiu intim dar generos oferind contintinuitate ambientală și confort cotidian ridicat. Sistemele de glisare reprezintă cea mai performantă soluție de optimizare a spațiului interior: recuperează perimetrul ocupat de deschiderile batante a ușilor clasice (în balamale) și creste suprafața utilă. Sistemul de glisare ESTENSIONE este special fabricat pentru a asigura ușilor standard (disponibile pe piata) o mișcare de culisare perfectă, sigură, silentioasă și placută.