CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

7058 usi&accesorii

1987 firme usi

 • Usile din sticla – o solutie moderna si utila atat pentru spatiile de birouri, cat si pentru cele rezidentiale
  Data publicarii: 2015-06-25 (0 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

  “Un vitraliu este cu adevărat valoros atât ca efect decorativ, cât și ca lucrare de artă, doar atunci când el se integrează armonios în ansamblu. Nu trebuie să producă un dezechilibru perceptiv prin stridență, dar nici nu are voie să se caracterizeze printr-o discreție nepersonalizată, care l-ar face să treacă neobservat.”
  Inserțiile de sticlă sunt desenate cu rășini și pictate manual cu rășini sintetice de calitate care sunt rezistente la razele UV, umiditate și mucegai. 
  Sticla folosită poate fi: 
  • sticlă float simplă;
  • sticlă sablată (mată-dacă nu doriți să se vadă prin ea);
  • sticlă fumurie;
  • sticlă fumurie sablată (mată).
  In cazul acestor produse firma noastră recomandă utilizarea sticlei cu grosimea de 4 mm fiind încadrate în ramele ușii. La cerere, opțional putem încadra sticla în sandwich termopan. O nouă posibilitate constă în sticlele termotratate (securizate) de 12 mm și decorate pentru ușile glisante și batante.
  Sticla ornamental sablată, cunoscută și sub numele de sticlă gravată, are o elaganță sofisticată și pot fi atinse efecte incredibile prin sablare în relief sau prin luminarea laterală a sticlei. Sticla sablată conferă intimitate în timp ce permite pătrunderea luminii natural adăugând un aspect personalizat și distinct spațiilor. O noutate în tehnica sablării sticlei este colorarea (cu coloranți speciali) a suprafețelor sablate care, pe lângă aportul estetic asigură o protecție împotriva petelor de-a lungul anilor. 
  Executăm și inserții pentru uși exterioare cu tehnică tradițională a vitraliilor, care este un procedeu tradițional, constând în asamblarea unor bucăți de sticlă colorată (taiată manual după un desen strict). Cu ajutorul unei șine de plumb se cositorește și se chituiește pentru a obține un panou mai rezistent.
  De-a lungul traseului vitraliilor prin istorie, timp și spațiu, tehnica originală a realizării lor a cunoscut unele “amendamente” din partea artiștilor care au abordat ulterior această artă. Din acest punct de vedere, ne aflăm în prezența unei arte, nu doar extrem de complexe, ci și extrem de deschise schimbărilor tehnologice îmbinând modernismul cu tradiția. Totodată, diversificarea formală și funcțională a impus de la sine extinderea sferei tematice a reprezentărilor care, odată depășită exigența de a răspunde unor comandamente, pot fi de orice natură - figurative sau nonfigurative, concrete sau abstracte, de inspirație florală - mergând până la colaje tematice care combină două sau mai multe stiluri de reprezentări. Tehnologiile diferite – sablare, pictare, vitralii cu rășini, vitralii clasice - pot fi folosite simultan pentru atingerea efectului dorit. Propunem vitraliile cu tehnică tradițională pentru uz exterior deoarece au o rezistență la intemperii și durata lor de viață poate fi de peste 50 de ani. Pentru exterior propunem vitraliile desenate și pictate cu rășini sintetice. Pentru protejarea vitraliilor propunem introducerea lor în sandwich termopan, astfel durata lor de viață va crește considerabil și vor fi mult mai ușor de întreținut.
   
  Modern Glass Art este o firmă specializată pe produse decorative din sticlă cu multiple funcțiuni. Punem un accent important pe proiectare și creativitate pentru a putea realiza ceva unic și remarcabil. Investițiile noastre constante în IT, capacitățile de producție și utilaje ne permit combinații infinite de tehnici, finisaje, colorare sau decorare a sticlei pentru a putea oferi ceva potrivit pentru toate gusturile și pentru toate bugetele. Nu putem neglija nici valoarea artistică a produselor oferite de compania noastră, fiind executate cu pasiune de către echipa noastră de artiști. Ca urmare oferim produse de o calitate înaltă, cu abordare nouă și de o estetică incontestabilă. Prin tehnicile pe care le stăpânim putem executa un număr mare de produse decorative cu valoare artistică, dar și funcțională în același timp.
   
  Echipa Modern Glass Art