CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6983 usi&accesorii

1977 firme usi

 • Tipuri si sisteme de usi de garaj
  Data publicarii: 2016-02-10 (0 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

   Usile de garaj

  Acestea au aparut la scurt timp dupa inventia automobilului si conform expertului in design si imbunatatire rezidentiala David Howarth, cea mai noua forma moderna de usa de garaj a fost inventata in 1921. De atunci, tehnologia si inovatia au dus la imbunatatirea continua a usilor de garaj, ele fiind in prezent aproape un lucru comun si obisnuit.

   

  Tipuri de usi de garaj

   
  Usi de garaj batante:
  Usile batante sunt cea mai veche solutie de inchidere a garajului. Cea mai des intalnita configuratie este din doua canate, fiecare din ele prinse cu ajutorul unor balamale clasice de partile laterale ale garajului. Sunt confectionate in mod obisnuit din metal sau lemn, ceea ce le face mult mai putin fiabile si se deschid in exteriorul garajului motiv pentru care nu sunt potrivite deloc pentru spatiile restranse din fata garajului.
   
  Usi de garaj basculante:
  La fel ca si usa de garaj batanta, usa de garaj basculanta ocupa o buna parte din fata garajului in momentul deschiderii, chiar daca dupa acest moment culiseaza paralel cu tavanul. Sunt confectionate in majoritatea cazurilor din foi de tabla, fiind foarte usoare, cu o izolatie aproape inexistenta atat la variatiile de temperature cat si la apa sau vant. Sunt cele mai usoare usi de montat, necesitand cateva componente care sunt usor de schimbat in caz de defectiune. Este cea mai ieftina varianta de usa de pe piata, dar printre dezavantaje putem enumera slaba izolatie, zgomotul mare produs la miscarea usii, posibilitatea restransa de particularizare, siguranta contra efractiei scazuta.
   
  Usile de garaj sectionale pot fi produse intr-o multitudine de dimensiuni, texturi si culori, principalele materiale utilizate in productia lor fiind, otelul, teflonul, plasticul si spuma poliuretanica. O usa de garaj sectionala este compusa din mai multe sectiuni de panouri sandwich unite intre ele cu ajutorul unor balamale laterale si intermediare, care ii confera flexibilitatea de care are nevoie pentru a se deschide numai la interior, fara a ocupa spatiu din fata garajului. Usa de garaj sectionala se deschide in plan vertical initial apoi culiseaza sub tavan. Usa de garaj sectionala este solutia cea mai des folosita, principalele atuuri fiind izolatia superioara, fiabilitatea mare, usurinta in utilizare si siguranta pe care o ofera. Usile de garaj sectionale fac parte din portofoliu de produse oferite de compania Rezidential Grup, fiind de fapt produsul principal, pilonul in jurul caruia ne-am dezvoltat.
   
  Usi industriale pliabile:
  Usile industriale pliabile sunt destinate spatiilor cu o dechidere a golului foarte mare. Sunt utilizate de obicei in locurile in care nu se pot monta din motive tehnice sau dimensionale usi industriale sectionale.
   
  Usile de garaj tip rulou sunt asemanatoare cu usile sectionale, diferenta fiind in modul de imbinare al elementelor. Daca in cazul usilor de garaj sectionale exista balamale care unesc sectiunile de 500 mm sau 610 mm, in cazul usilor de garaj tip rulou, sectiunile sunt construite in asa fel incat sa se conecteze intre ele si sa ofere o flexibilitate marita. Lamele care compun usile de garaj tip rulou sunt confectionate de obicei din aluminiu si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Usa de garaj tip rulou nu are nevoie de spatiu nici in fata garajului si nici pe tavan, deschiderea realizandu-se prin adunarea lamelelor de aluminiu pe un ax tubular aflat deasupra golului. Dezavantajele principale ale usilor tip rulou reprezinta, slaba izolatie, rularea pe sine cu perii sau garnituri de cauciuc (fara role), posibilitatea medie de accesorizare. Si aceste usi de garaj tip rulou fac parte din portofoliul de produse al companiei Rezidential Grup dar fiind un produs net inferior usilor sectionale, il promovam doar in cazul in care spatiul garajului nu permite sub nicio forma montajul unei usi sectionale.
   
   
  Avantajele utilizari usilor sectionale sunt clare: izolatie superioara, fiabilitate crescuta, posibilitati aproape nelimitate de accesorizare, maximizarea spatiului, confort sporit in utilizare. 
  Oricand, unul dintre specialistii companiei Rezidential Grup va sta la dispozitie si va poate ajuta si indruma inca de la stadiul de proiect. Apeland din timp la sfaturile noastre, puteti pregati din timp golul usi sectionale, pierderile ulterioare generate de adaptari sau constructii de cadre metalice ajutatoare, disparand.
   
  Cu ambitie, cu o echipa motivata si atenta la nevoile clientilor, dorim sa oferim produse si servicii superioare, prin profesionalism si devotament fata de dumneavoastra. Lasati-ne sa va ajutam sa faceti economie!!!