CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6983 usi&accesorii

1977 firme usi

 • Usile antiefractie
  Data publicarii: 2016-02-03 (0 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

  Usile antiefractie sunt recomandate pentru casa, birou, cladiri. Aceste usi maresc gradul de siguranta datorita tehnologiei de fabricatie. Ușile antiefractie sunt fabricate din metal, lemn si se gasesc in variante pentru interior si exterior. La alegerea unei usi antiefractie trebuie  avut in vedere:

   
  - nivelul de siguranta oferit;
  - rezistenta la coroziune;
  - izolatia termica si fonica;
  - etanseitatea.
   
   Rezistenta la efractie:  sunt 6 clase la numar conform standardului european ENV 1627 si se clasifica dupa metodele si uneltele folosite de spargatori pentru a patrunde prin efractie.
  Clasa 1 – spargatorul ocazional incearca sa forteze usa prin violenta fizica, lovind, fortand cu umarul, radicand, rupand sau smulgand.
  Clasa 2 – spargatorul ocazional incearca deschiderea usii folosind unelte simple gen surubelnita, cleste.
  Clasa 3 – spargatorul incearca deschiderea usii folosind o surubelnita suplimentara si o ranga
  Clasa 4 – spargatorul experimentat foloseste topor,  dalti,  fierastraie,ciocane si masini de gaurit portabile alimentate la baterii.
  Clasa 5 – spargatorul experimentat utilizeaza in plus unelte electrice portabile, ca masini de gaurit, fierastraie pendulare si cu lant, extractor, polizor de colt cu panza maxim fi 125 mm.
  Clasa 6 – spargatorul experimentat utilizeaza in plus unelte electrice portabile, ca masini de gaurit, fierastraie pendulare si cu lant, extractor, polizor de colt cu panza maxim fi 230 mm.
   
  Pretul :    
  Intre 250 - 600 lei.
  Nu poti avea pretentii cand pretul e singurul lucru care te  intereseaza. Usile sunt produse in China, se gasesc in hypermarket-uri, sunt produse din tabla cu grosimea de maxim 0,6mm, marea majoritate sunt ondulate, infundate sau lovite, nu izoleaza fonic iar rezistenta la efractie este o gluma.
  Intre 600 - 1000 lei.
  Usile sunt produse in China, Turcia sau Romania, se gasesc in hypermarket-uri si magazine specializate, sunt produse din tabla cu grosimea de 0,6-1mm, lemn sau pal presat,  finisaj satisfacator, izoleaza fonic in jurul valorii de 30dB, rezistenta la efractie maxim in clasa 2.
  Intre 1000 - 2000 lei.
  Usi produse in China, Turcia, Polonia, Italia sau Romania, se gasesc in hypermarket-uri si magazine specializate, sunt produse din tabla, lemn, finisaj de calitate prin vopsire, infoliere sau placare cu paneluri din materiale compozite, izoleaza fonic in jurul valorii de 35dB, rezistenta la efractie in clasa 2,3,4 (dupa declaratiile producatorilor).
  Peste 2000 lei.
  Usi produse in Italia, Israel sau Germania, se gasesc in magazine specializate, produse din tabla cu finisaj de calitate prin vopsire, infoliere sau placare cu paneluri din materiale compozite sau lemn, izoleaza fonic peste valoarea de 35dB, rezistenta la efractie in clasa 2,3,4 (certificare europeana – IFT Rosenheim sau Instituto Giordano).
   
  In anul 1999 Brixia inaugura primul showroom de usi antiefractie din Arad. Dorinta noastra este ca tot mai multi clienti sa ne cunoasca produsele fara a fi nevoie sa ajunga in magazinele clasice iar provocarea suprema este de a avea cel mai bun raport calitate-pret pentru usi si accesorii.Pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cel mai bun pret am marit numarul furnizorilor astfel incat sa existe cel putin doua optiuni pentru fiecare tip de produs.
   
  ATENTIE! Niciun sistem de inchidere super performant nu este eficient daca nu incuiati usa! O usa incuiata inseamna ca bolturile au facut cursa maxima, nu doar partial!