CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6983 usi&accesorii

1977 firme usi

 • Uși pentru camere frigorifice
  Data publicarii: 2017-01-31 (0 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

   Uşile pentru camere frigorifice de răcire (temperaturi între 0oC şi 8oC) sau de congelare (între -30oC şi -18oC) sunt folosite cu precădere în industria alimentară, depozite frigorifice sau centre logistice. Ele izolează zonele frigorifice de restul încăperilor sau de exterior, asigura accesul de personal sau maşini atunci când este cazul şi ajută la menţinerea temperaturilor specifice în camerele frigorifice prin închiderea ermetică. Nefolosirea unei astfel de uşi la accesul într-o camera frigorifică va duce la o variaţie nedorită a valorilor temperaturii şi implicit la defectarea echipamentelor de răcire. 

   
  Uşile oferite de Atent Concept sunt proiectate pentru a izola complet zonele frigorifice de exterior şi de a-şi îndeplini funcţiunea lor în fiecare moment, chiar şi în condiţii de trafic intens. 
   
  Din punct de vedere al construcţiei uşile la camere frigorifice pot fi cu balamale sau glisante, simple sau duble, echipate cu automatizări sau pregătite pentru control acces sau dotate cu alte accesorii conform cerinţelor proiectului (încuietoare, protecţii inox, etc.). Foile de uşa sunt construite în general din panouri sandwich cu fete din oţel plastifiat, rame din aluminiu, umplute la interior prin injectare cu spumă poliuretanică. Tocul aplicat pe perete este din pvc. În tocul uşilor pentru camerele de congelare, datorită temperaturilor negative, este obligatoriu montarea unei rezistente anti-îngheţ pentru a nu riscă acumularea gheţii şi imposibilitatea folosirii uşii. 
  Opţional uşile pot fi construite cu tablă inox. Montajul acestora se face atât pe pereţi din zidărie cât şi pe pereţi din panouri sandwich. 
   
  ATENT CONCEPT asigura consultanţă în alegerea soluţiilor optime, proiectare pentru aplicaţii specifice, producţie sau achiziţie componente, montaj şi întreţinere. Proiectele şi produsele sunt adaptate cerinţelor, respectă întotdeauna pretenţiile clienţilor şi totodată normele în vigoare. Montajul este realizat de către echipe specializate, prin procedee moderne în condiţii de curăţenie şi disconfort minim pentru beneficiar, ATENT CONCEPT oferind şi service post garanţie pentru produsele montate.