CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

7017 usi&accesorii

1988 firme usi

 • Finisaje moderne pentru usile de interior
  Data publicarii: 2016-03-04 (0 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

   
  Finisaje pentru usi de interior 
   
  Finisajul usilor este realizat cu folie bazata pe polipropilena. Aceasta folie are mai multe caracteristici care o diferentiaza fata de alte folii sau finisaje:
   
  - Rezistenta crescuta la apa si umiditate;
  - Rezistenta la actiuni mecanice (zgarieturi, loviri);
  - Suprafata lavabila, usor de curatat si intretinut;
  - Aspectul foliei imita foarte bine suprafata lemnului si ofera un aer modern si elegant. 
   
  Sunt 8 nuante din care clientii nostri pot alege si din care 5 nuante sunt in relief (folii  3D - imita nu doar vizual ci si tactil lemnul)
   
  Tipuri de usi de interior cu folie bazata pe polipropilena
   
  Usile de interior pe care le producem sunt de mai multe tipuri in functie de constructie si utilitate. Ca si producatori asiguram solutii pentru orice gol de zid la cererea clientilor nostri. 
  Usi de interior din profile MDF – se mai numesc si usi cu bandouri  – sunt usi formate din elemente profilate din MDF, rama usii avand 3 sau 4 elemente (in functie de model) cu grosimi de 40 mm si 35 mm. Interiorul usii poate fi realizat din cate doua placari de mdf (4 sau 6 mm) dispuse paralel intre care se pune mdf de 16 mm pentru izolatie fonica si rezistenta sau cu sticla sablata chimic cu grosimea de 4 mm sau 8 mm (in functie de model). Aceste usi sunt foarte robuste (35-45 kg) si izoleaza fonic foarte bine.    
      
  USA PROFILE MDF:
   
     
  Foaia de usa din profile si tocul aferent au incluse broasca, 3 balamale reglabile 3D, contrapalaca si garnitura de etansare
   
  Usi de interior Celulare – usile celulare sunt usi cu rama din lemn de rasinoase si fagure de stabilizare la interior placata pe ambele fete cu HDF infoliat cu folia pe baza de polipropilena. Sunt usi fara faltz cu un aspect modern si foarte usor de montat. De asemenea si aceste usi si tocuri vin dotate cu balamale, broasca, contraplaca si garnitura de etansare.
   
   
  Sunt doua tipuri de tocuri pentru foile de usa, atat celulare cat si din profile MDF : fix (de 90 de mm) sau semirotund reglabil (100 mm). Tocul reglabil este construit astfel incat cu ajutorul uneia sau mai multor extensii si a pervazelor sa acopere peretele in intregime pe grosimea lui. Foile de usa si tocurile au aceleasi finisaj pe baza de folie polipropilena.
   
  Solutii pentru goluri de zid 
   
  Usile din profile MDF si cele celulare ce construiesc dupa standarde de dimensiuni acceptate in Uniunea Europeana. Conform acestor standarde majoritatea usilor noastre sunt pentru goluri de zid cu latimea de 900, 800 sau 700 mm si inaltimea de 2065 mm. Pe langa usile din profile si cele celulare cu dimensiuni standard mai producem si variatii ale acestora pentru a oferi clientilor nostri mai multe solutii:
   
  - Usi duble din profile sau celulare;
  - Usi cu panou lateral din profile sau celulare;
  - Usi atipice 
   
  Usile atipice sunt usi care se produc dupa dimensiuni si cerinte speciale in functie de utilizare si restrictii de spatiu. Aceste usi, numite atipice, se produc in baza unei comenzi la cerintele detaliate ale clientului in functie de golul de zid si de alte cerinte sau necesitati care trebuie respectate.
  Usile atipice se produc  separat fata de fluxul normal de productie a usilor standard, realizarea lor implicand aceleasi  etape dar cu diferenta majora ca pe tot fluxul de productie in loc de o serie de usi  se produce doar una la dimensiuni si specificatii diferite de cele normale. Costul de ambalare si transportul la astfel de produse este diferit fata de usile standard si difera si de la caz la caz in functie de dimensiuni si structura.  
   
  USA DUBLA DIN PROFILE MDF cu dimesiuni atipice
   
   
   
  Compania noastra, ABC EURO TECH, este printre putinii producatori autohtoni de foi de usa si tocuri care foloseste in realizarea produselor sale materiale moderne de finisaj de cea mai buna calitate, rezistente la umiditate, actiuni mecanice si cu un aspect elegant. Materialele de finisaj sunt importate din Germania de la liderii mondiali in acest domeniu. Linia de productie se afla in vestul tarii, in judetul Bihor, de unde distribuim produsele noastre in tara si in Uniunea Europeana sub brandul “Ambasadoor”.