CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

7058 usi&accesorii

1987 firme usi

 • Cum alegem ușa potrivita?
  Data publicarii: 2021-01-26 (0 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

  Achiziționarea unei uși este o alegere foarte importanta, fiind un produs pe care nu îl schimbam des. Deci, primul criteriu în cumpararea ușii este materialul din care este făcută și să fie cât mai rezistenta. De asemenea, produsele de feronerie, balamalele, manerul și broasca să fie cât mai bune calitativ. Foarte utile sunt broastele silentioase, astfel ușa se va deschide și se va închide fără să se auda niciun sunet. Așa nu îți mai faci griji ca îți vei trezi copilul pe care tocmai l-ai adormit, sau ca vei trezi pe cineva din casa. Sau un alt accesoriu important pentru o ușa de intrare este rozeta de noapte care îți va da un plus de siguranța.

  Fie ca vorbim de ușa de exterior sau de cea de interior, important este ca acestea sa aibă o durabilitate mare în timp, astfel sa nu ne facem griji ca trebuie inlocuita. Izolatia fonica este un alt criteriu important, la fel și izolatia foii de ușa.

  Cat despre model și culoare, din fericire putem găsi o gama diversificata de modele, iar cel mai important este ca acestea se pot realiza la comanda, după preferintele fiecaruia.

  Pentru a alege ușa potrivită noi te invităm la primul Mall de Usi - GRAND SECRET din Romania din Valea Cascadelor, nr 24, unde avem expuse peste 400 de modele de uși. În plus, un consilier îți va oferi suport și îți va răspunde la toate întrebările pe care le ai.

   www.grandsecret.ro