CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6407 usi&accesorii

1803 firme usi

 • Avatajele unei usi rapide
  Data publicarii: 2015-05-14 (0 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

  O ușă rapidă este o ușă flexibilă și ușoară, proiectată pentru uz industrial intensiv. Datorită vitezei sale foarte rapide de acțiune, reduce curenții de aer și pierderea de temperatură și face ca traficul să fie mai ușor, mai eficient. Îmbunătățirea condițiilor de muncă și de scădere a pierderilor de energie face din aceste uși o investiție care se amortizează într-un timp scurt.
   
  O ușă industrială este deschisă aproximativ de 200-400 ori pe zi. O ușă rigidă automată, fie secțională, batantă sau de orice alt tip, cu o dimensiune de aproximativ 400/400 cm are un timp de manevră de deschidere aproximativ 10 secunde și închiderea de aproximativ 60 secunde. Din acest motiv, minim 200 activări este rezultatul a mai mult de trei ore zilnic cu ușa deschisă. Același calcul aplicat la o ușă rapidă, cu o viteză de acționare de 1 m / s. și o pauză de 7 secunde (ușa deschisă timp de aproximativ 15 secunde) ne dă o diferență de acțiune, de 45 secunde: mai mult de 2,5 ore zilnic cu ușa închisă. Acest lucru înseamnă 2,5 ore zilnice de energie salvate și o îmbunătățire semnificativă a productivității, deoarece timpul de așteptare pentru deschiderea ușii este redus de cinci ori.
   
  Ușile cu deschidere rapidă pot fi clasificate în două mari grupe: cu un sistem de pliere al cortinei din PVC sus (Instant-Pass și Grand-Pass), sau cu rularea cortinei din PVC pe un ax (Instant-Roll, Mir-Flex, Agro-Roll, etc).
   
  Atent Concept ofera toata gama de usi rapide Angel Mir, in variante Basic, Eco sau Inox, adaptate celor mai diversificate cerinte: usi rapide ermetice pentru camere curate, usi frigorifice, usi rezistente la coroziune, praf si vopsea in variante cu structura inox sau otel si cortine PVC specifice pentru toate domeniile industriale (farmaceutic, chimic, medical, alimentar, agricultura, transport, auto). 
   
  Atent Concept oferă soluții complete pentru realizarea rampelor de încărcare, pentru ușile industriale secționale sau rapide și a diferitelor tipuri de uși cu caracteristici speciale - rezistente la foc sau fonoizolante, uși ermetice pentru camere curate sau frigorifice.
   
  Domenii de utilizare: industria alimentară, centre comerciale, depozite, camere frigorifice, industria farmaceutică, spitale, camere curate, industria chimică, laboratoare, industria auto (dealeri-showroom, ateliere, service-uri, spălătorii, parcuri industriale, logistică-transport, garaje și parcări), agricultură, silozuri, fabrici și alte unități de producție din orice domeniu, cultură (clădiri teatru, cinema, operă) sau alte aplicații speciale cu cerințe specifice. 
   
  ATENT CONCEPT asigură consultanță în alegerea soluțiilor optime, proiectare pentru aplicații specifice, producție sau achizitie componente, montaj și întretinere. Proiectele și produsele sunt adaptate cerințelor, respectă întotdeauna pretențiile clienților și totodată normele în vigoare. 
   
   
  Echipa Atent Concept