CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

7058 usi&accesorii

1987 firme usi

 • Avantajele usilor din lemn masiv
  Data publicarii: 2016-02-16 (1 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

   Cel mai mare portal de uși din România USI.ro este în permanentă adaptat la specificul pieței, dorind să ofere un conținut relevant pentru industria ușilor și accesoriilor de usi. Produsele afisate sunt structurate in peste 50 de categorii unice specifice. In ultima perioada s-au facut imbunatatiri si pentru categoriile de produse (de ex: la categoria Usi din lemn, a mai aparut si categoria Usi din lemn masiv), ceea ce permite partenerilor care listeaza produse pe site, sa bifeze o categorie corecta si specifica produsului listat.


  Cel mai mare avantaj pe care il confera usile din lemn masiv comparativ cu celelalte tipuri de usi este durata de exploatare sau, cu alte cuvinte, rezistenta in timp mult superioara celorlalte. Datorita particularitatilor lemnului masiv ele au o rezistenta sporita la zgrieturi, lovituri sau alte tipuri de actiuni mecanice asupra lor. Daca totusi aceste incidente nedorite lasa urma asupra lor, aceste usi pot fi retusate cu usurinta prin slefuire, chituire si lacuire. Un alt mare avantaj pe care il au aceste usi este faptul ca la fabricarea sau finisarea lor nu sunt folosite decat substante ecologice, majoritate pe baza de apa, deci nu au nici un fel de emisii toxice care sa duca in timp la afectarea sanatatii dumneavoastra.
   
  Nu in ultimul rand, se poate adauga ca un alt avantaj faptul ca usile din lemn masiv nu necesita o ingrijire sau atentie deosebita fiind foarte usor de intretinut.
   
   
   
   
   

Comentarii: Adauga comentariu/Nota
 • cojocariu ion, pitesti, 2019-01-26

  Omiteti faptul ca lemnul se stringe(usuca),chiar daca materialul folosit are un grad de uscare.Ulterior,curentul isi va face de cap nestingherit.