CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

7055 usi&accesorii

1991 firme usi

 • Brixia recomanda usile metalice multifunctionale
  Data publicarii: 2017-05-09 (0 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

  Ne-am inceput activitatea in 1999, oferind clientilor nostri usi antiefractie care sa le garanteze siguranta caminului si atunci cand sunt acasa si cand pleaca in concediu. Intre timp, ca urmare a diversitatii de cereri venite din partea clientilor, ne-am extins portofoliul de produse.  Chiar si in asemenea conditii, criteriul principal de selectie a ramas calitatea, iar o alta constanta este deschiderea catre ceea ce e nou si inovativ, pentru ca tehnologia evolueaza si ofera solutii tot mai moderne si actuale.

   

  In momentul de fata, unul din cele mai agreate tipuri de usi de catre Brixia este usa multifunctionala metalica, simpla sau rezistenta la foc. De ce? Din cel mai simplu motiv: este functionala in cel mai inalt grad, versatila – adecvata unei diversitati de destinatii, este sigura si robusta, cu rezistenta ridicata la foc si, nu in ultiumul rand, poate avea designul necesar integrarii armonioase in decor. Acestea sunt cele mai importante proprietati de care tinem cont in momentul in care evaluam o usa. Si mai mentionam un aspect pentru care suntem promotorii acestui tip de usi: sunt rezistente la trafic intens, deci ideale in institutiile publice. Acum, ca am trecut in revista toate aceste aspecte, putem face si o analiza a celor mai ofertante branduri ce ne pun la dispozitie asemenea produse.

   

  Dierre este brandul italian care creeaza usi imbinand tehnologia, cerintele clientului, cercetarea si designul. Astfel, produsul finit rezultat este o usa cu spectru complex de întrebuințare, ce cuprinde proiecte din domeniul industrial, rezidențial și public. Pot fi prevăzute cu sisteme de amortizare ce elimina astfel posibilitatea inchiderii bruste, deci sunt usor de manevrat. Și sunt silențioase, ca urmare a dotarii lor cu garnituri de etansare. Structura interna ranforsata confera o rezistenta crescuta la lovire. Rezistenta la foc a fost testata in cazul usilor Dierre si ea merge pana la 120 de minute ca durata, impiedicand propagarea flacarilor si eventual a fumului.

   

  Ninz este producatorul ce-si defineste usile functionale printr-un proces de galvanizare la cald si protectie impotriva coroziunii, testata prin mentinerea usii in ceata de sare timp de 500 de ore. Aceste usi sunt protejate cu un strat de vopsea cu o grosime de 70 de microni, cu aspect de coaja de portocala ce are efect anti-zgariere. Sunt de asemenea testate si pentru rezistenta la temperaturile extreme, intre +60 si -10, dar si pentru umiditate de 75%. Usor de instalat, solide, dar usoare, acestea sunt reversibile, fara necesitatea de indicare a directiei. Desi se pot alege dintr-o varietate de tipuri si culori, usile Ninz sunt foarte convenabile, intrucat se pot face si la comanda, in dimensiuni personalizabile.

   

  Recomandam usile Dierre si Ninz pentru excelentul raport calitate-preț si pentru posibilitatea de a le customiza prin imprimare, astfel incat sa poata imita lemnul sau sa aiba designul viu colorat si prietenos atat de apreciat de catre copii in gradinite, teatre sau unitatile medicale pediatrice.

   

  Hormann este furnizorul german, specializat in usi automatizate inca din anii ‘50 ai secolului trecut. Usile solide din otel sunt unele cu posibilitati multiple de utilizare sau pentru necesitati diferite, cum le place lor sa spuna. Fabricate din materiale calitative, cu proceduri foarte precise, usile Hormann isi fac treaba in locuinte, spatii comerciale, spatii publice, domeniul agricol si industrial. Cu alte cuvinte, au un profil prin excelenta functional. Gandite in spiritul durabilitatii si al grijii pentru mediu si pentru generatiile ce vor urma,acestea vin la pachet cu instructiuni de intretinere si folosire dar si cu un pret mai ridicat. 

   

  Pentru orice produs achizitionat de la Brixia, beneficiati de garantie, transport, montaj si service. In curand, veti gasi toate produsele in e-shop, pe www.magazindeusi.ro. Le gasiti de asemenea si in showroom-ul din Arad, strada Marasesti, nr. 12-14.