CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6989 usi&accesorii

1996 firme usi

 • Usi metalice intrare bloc
  Data publicarii: 2013-01-26 (1 comentarii)Trimite pe FACEBOOK

  In ultimii ani, din cauza anului de constructie a majoritatii blocurilor din Romania, usile de intrare (principale sau secundare) aferente acestora au ajuns sa fie uzate atat tehnic, cat si moral. Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am gandit cel putin o data ca vechile usi metalice de bloc, cu multe straturi de vopsea scojorojite si cu un scartait specific, ar trebui schimbate.


  Prin reabilitarile termice din ultima perioada o parte dintre aceste usi de intrare bloc sunt inlocuite acum cu usi de intrare din PVC. Pentru reprezentantii blocurilor care nu fac parte din programul national de reabilitare, exista alternativa schimbarii din proprie initiativa a usii de intrare.


  Daca va doriti o usa noua de intrare in bloc, noi va recomandam sa alegeti una proiectata special pentru aceasta destinatie. Practic, vorbim de usi de bloc realizate pe comanda din profile metalice, izolate cu panouri termoizolante, tratate anticoroziv si vopsite mecanic. Vorbim de o noua generatie de usi metalice pentru intrare in bloc, cu un design modern, dar cu aceeasi rezistenta dovedita deja de vechile modele de usi cu care erau dotate blocurile.


  Aceasta noua generatie de usi metalice pentru intrare in bloc schimba aspectul blocului, ii ofera o mai buna protectie antiefractie, izoleaza termic zona de intrare si asigura functionarea pentru o perioada lunga de timp.


  Pot fi realizate usi de intrare in bloc pentru intrarea principala, intrarea secundara, usi de ghena sau spatii tehnice, usi de garaje bloc si nu numai.

Comentarii: Adauga comentariu/Nota
 • Bogdan Stefanescu, Bucuresti, 2018-10-18

  Buna ziua ! Ma intereseaza si pe mine pretul unei usi de intrare in bloc cu dimensiunea golulului de H2100xh1200.