CONT FIRME USI

Logare
Cont nou

Astazi la Usi.ro

6250 usi&accesorii

1874 firme usi

5083.jpg
USI DE GARAJ CONSTANTA
Share |

USI DE GARAJ CONSTANTA

2.852lei

Pretul include TVA

ALSA AUTOMATIZARI

Telefon: 728.326.180

Descriere

USI DE GARAJ CONSTANTA , ALSA AUTOMATIZARI PRIMA FABRICA DE USI DE GARAJ DIN ROMANIA , OFERIM PRODUSE DE FOARTE BUNA CALITATE LA CELE MAI MICI PRETURI , 10 ANI GARANTIE LA PRODUSE , USA DE GARAJ SE POATE FACE LA COMANDA LA ORICE DIMENSIUNI. PENTRU MAI MULTE DETALII VA INVITAM LA SHOWROOM-UL NOSTRU DE PE STRADA A.LAPUSNEANU(ZONA TROCADERO) NR 153 CONSTANTA WWW.ROALSA.RO

 

Specificatii

USI DE GARAJ CONSTANTA , PRODUCATOR USI GARAJ , USI GARAJ , MONTAJ USI GARAJ

Comentarii: Adauga comentariu/Nota
 • ciolagu george, constanta, 2010-04-13

  foarte multumit , sincer de cand am intrat pe usa firmei, pana cand usa a fost montata m-am simtit ca in germania . Felicitari firmei ALSA pentru profesionalism .

 • Mirela Mergiu, constanta, 2010-04-13

  O firma care se respecta , si isi trateaza clientii cu un mare profesionalism . Va recomand acceasta firma . Multumiri in special Dl-ui Saiu Alexandru .

 • Alexe Xenopol, Constanta, 2010-04-13

  Cumparati cu incredere , eu am fost foarte multumit . De la data comenzii in 4 zile usa mi-a fost montata . Ce potspune despre ei : profesionalism, punctualitate , oameni foarte bine pregatiti . Imi cer scuze daca am scris mult , dar rar gasesti in ziua de azi o firma serioasa.

 • Rotaru Ionut, constanta, 2010-10-08

  din ce am vazut eu pe piata foarte multe usi de garaj sunt la fel ( sunt inginer constructor ), foarte important la o usa de garaj este montajul , asta mi-a placut la firma ALSA Automatizari , echipa care a venit sa monteze usa erau intradevar PROFESIONISTI .. si sa nu mai zic de echipamentele tehnice cu care erau dotati .. Oamenii sunt profesionisti se vede ca sunt de mult de piata si ca s-a investit in echipele de montaj . Cam atat am avut de spus . o zi buna


Notice: Undefined offset: 0 in /home/usinol/public_html/application/controllers/ProductsController.php on line 246

Notice: Undefined offset: 1 in /home/usinol/public_html/application/controllers/ProductsController.php on line 246